Grow a Beard for Maik – Duchenne awareness event 1 april – 30 april 2014

Tags :

LOGO GROW A BEARD 1Maik is directeur van de Stichting Time for Heroes (www.timeforheroes.nl). Met zijn stichting probeert Maik zoveel mogelijk geld in te zamelen voor wetenschappelijk onderzoek naar deze dodelijke spierziekte.

Maar onze directeur Maik wil ook dat de awareness voor de ziekte van Duchenne toe moet nemen. Vandaar de actie Grow a Beard for Maik – A Duchenne awareness action.

Hoe? Het is heel simpel…..sluit je aan en laat je baard staan vanaf 1 april 2014 tot 30 april 2014.

Overige:

 

– Je mag 30 dagen lang je baard laten staan maar uiteraard is het ook goed als je 27 dagen met een 3dagen baardje loopt:)
– Het is alleen een awareness actie om meer aandacht te krijgen voor de spierziekte Duchenne (dus er hoeft door de deelnemers geen geld ingezameld te worden)
– Alle deelnemers krijgen een mooie retro muts van Duchenne Parents Project
– We zijn achter de schermen bezig om op 30 april of begin mei een Maiks Beer, Beard & Barber borrel te regel. Zodat onder genot van een biertje de baarden van de deelnemers door een echte Barbier verwijderd kunnen gaan worden.
– We gaan vanaf nu op zoek naar sponsors die dit initiatief willen ondersteunen (dus als je nog suggesties hebt laat het ons weten)

meld je aan via: https://www.facebook.com/grow.a.beard.for.maik of via martin@timeforheroes.nl

Change this in Theme Options
Change this in Theme Options