Inschrijving Time for Heroes ZHM13 officieel geopend!

Tags :

In 2013 neemt Maik zijn Time for Heroes voor de 3e keer deel aan de ZHM13! Hieronder meer informatie hier onder of schrijf je meteen in. INSCHRIJVEN

WELKOM BIJ DE 3E EDITIE VAN TIME FOR HEROES ZHM13!

Maik en het Time for Heroes Team (Jozine, Nicole, Arjan en Martin) willen je van harte uitnodigen bij onze club! Wij zijn erg trots dat wij ook dit jaar samen met Maik en jullie het Time for Heroes Zwolse Halve Marathon Festival voor de 3e keer morgen organiseren!

Met Maik zijn Time for Heroes kun je mee  lopen met het Zwolse Halve Marathon Festival op de 4 mijl of de halve marathon en tegelijkertijd jouw sportieve inspanning koppelen aan het goede doel, namelijk de spierziekte van Duchenne. Maik is namelijk directeur van de stichting Time for Heroes en zamelt door deelname aan de ZHM13 geld in voor zijn strijd tegen de dodelijke spierziekte Duchenne.

 

Meelopen met de 4 mijl of 1/2 marathon -> Voor wie doe je het?

Je doet het onder andere voor onze directeur Maik. Maik probeert samen met jou en de andere lopers zoveel mogelijk geld bij elkaar te krijgen om wetenschappelijk onderzoek te laten doen naar de spierziekte Duchenne. Vorig jaar hebben we dit met succes gedaan en hebben de lopers en sponsoren € 17.000,- ingezameld voor het Duchenne Parents Project(Deze non-profit organisatie, opgericht door ouders en vrienden van kinderen met Duchenne, steunt wetenschappelijk onderzoek naar de ziekte van Duchenne. Het Duchenne Parents Project heeft als doel de ontwikkeling van een medicijn te versnellen.). Super Toch! En dit jaar gaan we voor nog meer, hopelijk kan Maik dan zijn eigen onderzoek inkopen (een onderzoek heb je ‘al’ vanaf ca. € 30.000,-) Dus hier zetten wij ons hard voor in!

Meld je aan via onze site: AANMELDEN

Time for Heroes Kids Run

Na het enorme succes van vorig jaar organiseren wij  ook weer de enige echte TfH Kids Run 2013. Net zoals vorig jaar zal aan het einde van de middag weer een mooi kort parcours (100 meter) uitgezet gaan worden op het parkeerterrein bij Partyschip De Willem Jan. Maar heb je een zoon/dochter/neef/nichtje die ook een paar gesponsorde rondjes wil rennen mét en vóór Maik. Meld hem of haar dan nu al vast aan bij martin@timeforheroes.nl ! Het is net zoals vorig jaar de bedoeling dat de kids geld gaan inzamelen en gezamenlijk dit weer aan Maik gaan aanbieden.

Wanneer, waar, enz.?

De Zwolse Halve Marathon is dit jaar op zaterdag 8 juni. Onze uitvalbasis die dag is Partyschip De Willem Jan. Dit schip ligt prachtig aan de route en stelt ons in staat er weer een echt mooi TfH familie feest van te maken. En vanaf hier zal Maik samen met jouw supporters je luidkeels aanmoedigen tijdens jouw sportieve prestatie. Ook dit jaar is er weer de TfH Kidsclub zodat alle kinderen leuk vermaakt gaan worden maar er is ook professionele kinderopvang voor de allerkleinste zodat de papa´s en de mama´s mee kunnen lopen of aan kunnen gaan moedigen. In de buurt regelen wij weer de Time for Heroes Parking. En je vrienden en familie zijn ook dit jaar weer welkom! Wel horen we graag voor 1 juni hoeveel mensen jou komen aanmoedigen (jozine@timeforheroes.nl).

Inschrijving

Time for Heroes regelt en betaalt voor jou de inschrijving bij het Zwolse Halve Marathon Festival, dus daar hoef je niet voor te zorgen. Wij zorgen er voor dat jouw startbewijs, chip etc. al op onze uitvalsbasis Partyboot Willem Jan is. Daarnaast krijg je zoals bekend het enige echte super stoere Time for Heroes hardloopshirt.

Als je bent ingeschreven maar tijdens de ZHM13 niet kunt, geblesseerd bent etc. dan hanteren we dit jaar voor het eerst een verplichte bijdrage van € 50. Vorig jaar zijn wij als stichting namelijk veel geld misgelopen en kosten gemaakt doordat meer dan 20 lopers zich kort van te voren hebben afgemeld. Voor ons betekent dit ruim € 5.000 minder inkomsten maar ook € 1000 aan kosten. Vandaar de verplichte bijdrage van € 50.

Voor diegene die dit jaar voor het 3e jaar mee willen lopen hebben we een bijzonder aanbod. Maik is zo bere trots op het feit dat jullie hem en zijn stichting al 2e jaar ondersteunen dat diegene die voor het 3e jaar meelopen dit jaar vrijgesteld zijn van het binnen halen van sponsorgeld en wij hun graag willen uitnodigen om wel met ons mee te lopen en de dag bij te wonen.

Sponsorgeld

Naast het goed voorbereiden op deze sportieve prestatie vragen wij ook van jou een sponsorbijdrage van minimaal € 250,00. Het is de bedoeling dat je vooral veel sponsoren realiseert bij familie, vrienden, collega’s en bedrijven. Het rekening nummer waar het bedrag op gestort kan worden is: ING 43.82.912 t.n.v. Stichting Time for Heroes o.v.v. je naam + woonplaats. Als bedrijven jou willen sponsoren laat het ons dan even weten, want dan zorgen wij dat het bedrijf een factuur krijgt.

Sponsoren

Net zoals voorgaande edities zijn wij hard op zoek naar sponsoren. Shirtsponsors, sponsoren die bepaalde zaken gratis ter beschikking stellen of ons initiatief financieel willen ondersteunen.

Word ‘Vriend van Maik’

Vorig jaar hebben we gemerkt dat veel mensen graag iets willen doen voor Maik doen. Maar het hardlopen (nog) niet aandurven. Daarom hebben we ‘Vrienden van Maik’ in het leven geroepen, dit zijn particulieren, bedrijven, organisaties etc. die Maik een warm hart toedragen en hem willen sponsoren. Maar je kan er ook een actie aan hangen. ‘Time for Actie’ Vorig jaar hadden we o.a. Time for Taarten, Time for Fietsen etc! Ook deze acties hebben meegeholpen aan het doel van Maik. Heb jij een leuke actie? Mail ons, en we maken er een ludieke ‘Time for …’ van.

Mocht je vragen of opmerkingen/suggesties hebben, laat het ons weten via jozine@timeforheroes.nl

Change this in Theme Options
Change this in Theme Options