OBS De Schatkamer sponsorloop 26 juni 2013!

Tags :

 

 

 

 

Tessa, Bo en Thijs zitten in groep 6 van OBS de Schatkamer in Zwolle. Zij organiseren op 26 juni a.s. een sponsorloop om zo geld in te zamelen voor Maik zijn strijd tegen Duchenne! Op 26 juni gaan 120 kinderen van groep 4,5 en 6 hollen voor onze directeur Maik! Tessa, Bo en Tijs doen dit project samen met juf Marij en zij zijn op dit moment druk doende achter de schermen om er een mooi feest van te maken op 26 juni! Vandaag zijn Tessa, Bo en Thijs bij Maik op bezoek geweest om te vertellen over de sponsorloop en hebben Maik ook geinterviewd. Was een erg leuke en bijzondere ontmoeting!

Hieronder het bericht dat Tessa, Thijs en Bo op de internetsite van OBS de Schatkamer hebben gezet:

“Hallo middenbouwers van de Schatkamer,  Wij, Tessa, Thijs en Bo, organiseren op woensdag 26 juni een kidsrun. Wij doen dat om geld in te zamelen voor Maik. Volgende week krijg je een sponsorformulier dat je kunt gebruiken bij het vinden van sponsoren. Mensen kunnen dan kiezen of ze je voor een vast bedrag sponsoren, of per rondje van 200 m. We gaan een kwartiertje rennen / lopen, dus dat kunnen heel veel rondjes worden! Heel veel succes bij het vinden van zoveel mogelijk sponsoren. Het is voor het goede doel!”

Hieronder stelt Maik zichzelf graag even voor:  “Ik ben Maik, en ik ben directeur van de stichting Time for Heroes (www.timeforheroes.nl). Jullie zijn hopelijk allemaal door Tessa, Thijs en Bo enthousiast gemaakt om mee te doen aan de OBS De Schatkamer kidsrun 2013. Ik kan niet meedoen… want ik heb de ziekte van Duchenne. Mijn spieren die er onder andere voor zorgen dat ik kan lopen doen het niet meer zo goed. Daarom zit ik in een rolstoel.  Ik hoop dat jullie allemaal mee gaan rennen met de Schatkamer kidsrun en veel mensen gaan vinden die jullie willen sponsoren. Zo kunnen jullie  geld bij elkaar sparen om mensen te kunnen betalen die onderzoek doen naar mijn ziekte. Het geld gaat 1-op-1 naar Duchenne Parents Project (www.duchenne.nl). Ik ken Tessa en Thijs een klein beetje omdat zij al weleens eerder in een kidsrun geld bij elkaar gerend hebben. En ik vind het heel gaaf dat ze nu, samen met Bo, deze kidsrun op de Schatkamer organiseren. De 26ste kom ik jullie aanmoedigen. Ik weet zeker dat het leuk gaat worden!

High five, Maik

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Change this in Theme Options
Change this in Theme Options