Official Event Partners Time For Heroes ZHM16

Tags :

AT2A3662

Maik en zijn team TFH willen de TfH lopers, deelnemer TFH Kidsrun en hun gasten een onvergetelijke dag geven voor hun trainingsinspanning en geldinzameling voor hun deelname aan Maik’s Time for Heroes ZHM16. Om dit evenement mogelijk te maken zijn wij afhankelijk van bedrijven die of hun producten/diensten beschikbaar stellen of bedrijven die bereid zijn Maik’s TfH financieel te ondersteunen zodat Maik deze dag kan organiseren. Graag komen met u in contact om te kijken of uw bedrijf en Maik’s TFH elkaar kunnen versterken. 

OVERZICHT OFFICIAL EVENTPARTNERS TFH #ZHM16:

1. Trendyhangers.nl

 trendy hangerDennis Vangangel van www.trendyhangers.nl heeft al een aantal keren als loper meegedaan met Maik’s TFH. Maar dit jaar sponsort Dennis Maik als Official Event Partner zodat Maik op 11 juni een onvergetelijke dag kan organiseren voor zijn lopers en gasten.

 

 

 

Voor meer info:mail martin@timeforheroes.nl

2. jfinterim.nl

JF Interim Management ZorgJoost Fransman van JFINTERIM.nl heeft in de allereerste jaren van TFH ook Maik financieel gesupport om Maik zijn belangrijkste evenement mogelijk te maken! Thnxs Joost dat je dit jaar Maik weer helpt!

 

 

3. Wim Blom Ambachtsbakkerij

wim blomWim Blom Ambachtsbakkerij verzorgt dit jaar de broodjes voor de lopers van Maik’s TFH tijdens het Zwolse Halve Marathon Festival! Thnxs Dapne dat je ons hier mee helpt!

 

Change this in Theme Options
Change this in Theme Options