Actie 2: Time for Fietsen

Tags :

Time for Fietsen????
Time for Heroes inspireert naast lopers ook anderen om acties op te zetten om onze held Maik te helpen. De actie van Tamara met “Time for Taarten” heeft Rob Middelkoop (de zwager van Martin die in Culemborg woont) op een briljant idee gebracht. Zoals Rob het zelf verwoord:”Ik ben niet zo´n loper, maar heb altijd al een keer vanuit Culemborg naar Zwolle willen fietsen op mijn gewone fiets.”.

Wat gaat Rob doen?
Op 18 juni 2011 (de dag van ons loopfestijn) vertrekt hij op een gewone fiets vanuit Culemborg om na 115 kilometer aan te komen bij de start van het Halve Marathon Festival op de Koggelaan in Zwolle. Op dat moment zijn alle lopers en gasten van TfH al bij elkaar om kennis te maken met Maik en wat te drinken en ergens rond 18:00 uur zal Rob aankomen en gaat hij Maik een cheque aanbieden met daarop het totaal bedrag wat hij door middel van sponsoring bij elkaar heeft weten te fietsen. Mocht je Rob wil sponsoren -> mail hem dan even via rmiddel@kpnplanet.nl

Het TfH-team vind ook dit weer een super initiatief en wenst Rob veel succes bij het trainen en met het binnenhalen van sponsoren!

STREEFBEDRAG: Rob gaat voor de € 500,00 en heeft nu al € 290 binnen!

Change this in Theme Options
Change this in Theme Options