Sponseren

Het doel van Maik met zijn Time for Heroes is heel simpel: “Ieder jaar wil ik met een zo groot mogelijke cheque naar de Duchenne Parents Project gaan”. Duchenne Parents Project financiert het wetenschappelijk onderzoek naar de bestrijding van de spierziekte van Duchenne. Dit realiseren wij doordat een 40-50tal lopers meelopen en sponsorgeld binnenhalen maar ook door de kosten(startbewijzen, shirts, eten/drinken, pasta&pizza’s, medailles etc.) die wij maken om dit evenement te kunnen organiseren te laten sponsoren door bedrijven/organisaties.

Op een drietal manieren kan u Maik zijn Time for Heroes ondersteunen om zijn doel om zoveel mogelijk geld in te zamelen voor het wetenschappelijk onderzoek naar de bestrijding van de spierziekte van Duchenne te realiseren.

– Official shirtsponsor Time for Heroes ZHM17

– Official Event Partner van Time for Heroes ZHM17

– Maik’s 4 Mijl ZHM17

 

OFFICIAL SHIRTSPONSOR TIME FOR HEROES:

lopersUw logo op de shirts van de 4mijl of 1/2 marathonlopers van TfH die door Zwolle lopen op 10 juni met ruim 30.000 kijkers langs de route? Uw logo op de shirts van fanatiek rennende kinderen die mee doen met Maik’s Kidsrun of uw logo op de shirts van alle vrijwilligers van TfH? Een mooie manier om en uw bedrijf onder de aandacht te brengen en invulling te geven aan het Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen. Bovenstaande is voor uw bedrijf een mooie manier om zich te promoten tijdens het Zwolse Halve Marathon Festival, maar daarnaast zullen wij uw bedrijf prominent weergeven op onze site, Facebook en twitter. Op de 11 juni bent u daarnaast van harte welkom om samen met relaties/medewerkers bij dit top evenement aanwezig te zijn.

Onze directeur Maik is op zoek naar 4 ondernemende bedrijven/organisaties die de samenwerking met hem aan gaan en zo Maik supports in zijn strijd tegen Duchenne. De kosten om official shirtsponsor te worden bedragen 600 euro en u ontvangt hiervoor een officiële factuur.

Wilt u Official Shirtsponsor worden of heeft u vragen, neem dan contact met ons op martin@timeforheroes.nl .

OFFICIAL EVENT PARTNER TIME FOR HEROES:

Maik wil ieder jaar tijdens het Zwolse Halve Marathon Festival een topevenement neerzetten voor zijn 40 TFH lopers, de jonge deelnemers aan Maik’s Kidsrun, de vrijwilligers en alle gasten. Dit brengt de nodige kosten met zich mee en daarom heeft Maik naast het doel dat de lopers zoveel mogelijk geld inzamelen zoveel mogelijk bedrijven/organisaties aan zich wil binden die gezamenlijk er voor zorgen dat de kosten door middel van sponsoring afgedekt worden. Dit jaar introduceert Maik voor het eerst de mogelijkheid om Official Partner van Time for Heroes te worden.

Maik is op zoek naar 20 ondernemende bedrijven/organisaties die invulling willen geven aan het Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen door een partnership aan te gaan met Maik zijn Time for Heroes. Elk van de Official Partners TFH ZHM16 wordt prominent gepromoot op onze site, Facebook en twitter en op 11 juni zelf bent u van harte welkom om bij het evenement aanwezig te zijn. Wat vragen wij daarvoor terug? Een éénmalige financiële bijdrage van > 200 euro waarvoor u een officiële factuur krijgt. Of u levert namens uw bedrijf/organisatie bepaalde producten/diensten zonder dat daar een financiële vergoeding tegenover staat.

Wilt u Official Event Partner TFH worden of heeft u vragen, neem dan contact met ons op martin@timeforheroes.nl .

Official Event Partners TFH ZHM16:

* Kasdewit.nl sponsoren TfH door de kosten voor de ontwikkeling en het onderhouden van de website van Time for Heroes voor hun rekening nemen.
* Trendyhangers.nl draagt financieel bij zodat Maik zijn evenement kan organiseren.
* Wim Blom Ambachtsbakkerij sponsort TfH door broodjes te leveren voor de 50 lopers.
* Leerentveld Kia-Saab dealers sponsort TfH met het ter beschikkings stellen van parkeerplaatsen voor de gasten en lopers van TfH.
* Publi-Air Nederland sponsort TfH met bogen, skytubes en vlaggen.
* Cooldry shirts sponsort TfH door met grote korting de hardloopshirts te leveren voor de TfH lopersWelke onderdelen kunnen nog gesponsord worden:

Als u belangstelling heeft om Official Event Partner te worden of vragen heeft dan kunt u contact opnemen met Martin (martin@timeforheroes.nl).

SUPPORTER MAIK’s 4 MIJL ZHM17

maik finish 2Time for Heroes draait om Maik en Maik is ook nauw betrokken bij de voorbereidingen en het daadwerkelijke evenement. Maar ook Maik gaat ook maximaal voor Time for Heroes en dat doet hij door zelf deel te nemen aan de 4 mijl tijdens het Zwolse Halve Marathon Festival op 10 juni. Maik wordt hierbij geholpen door een club van supporters. Deze supporters zijn bedrijven die Maik financieel sponsoren voor deze top prestatie. Als u belangstelling heeft om Supporter Maik’s 4 MIJL ZHM17 kunt u contact opnemen met Martin (martin@timeforheroes.nl). Voor meer informatie over MAIK’S 4MIJL ZHM17 -> KLIK HIER

Change this in Theme Options
Change this in Theme Options