Wie zijn wij?

Time for Heroes is een stichting.  Het basisteam van Time for Heroes bestaat Chantal van Wamel, Jozine Korpershoek-Westerhuis, Arjan van der Vlis en Martin Leijen.

Na de deelname van Martin aan de Duchenne Heroes 2010 onstond bij Martin en Arjan meteen het idee om rondom onze held Maik iets structureel te organiseren en in de loop van 2011 heeft Jozine en in 2013 Chantal ons team versterkt.

Time for Heroes is voor ons een manier om met heel veel lol, veel leuke mensen, leuke (sportieve) uitdagingen aan te gaan met maar 1 simpel doel.

 

Het doel van TfH is:

“Ieder jaar Maik een zo groot mogelijke cheque te laten aanbieden aan Duchenne Parents Project “. Time for Heroes probeert ieder jaar samen met Maik en een groep sportievelingen een zo groot mogelijk bedrag bij elkaar te brengen ten behoeve van het wetenschappelijk onderzoek ter bestrijding van de spierziekte van Duchenne. “.

In 2016 wijken wij éénmalig van dit doel af en gaan we geld inzamelen voor Maik’s Bucketlist. Deze bucketlist zijn wensen van Maik die TFH in samenspraak met Maik zijn ouders gaat vaststellen.

 

Belangrijk uitgangspunten van Time for Heroes zijn:
– we hebben een sterk en positief verhaal en het doel is onze held Maik nog groter te maken
– dat we door middel van sporten dit geld bij elkaar krijgen
– het een stil initiatief is dus geen pers/media etc

TfH heeft maar twee kernactiviteiten waarbij het sporten en zoveel mogelijk geld inzamelen centraal staan:

  • Ieder jaar is het hoofdevenement het halve marathonfestival Zwolle. We gaan proberen met een zo groot mogelijke groep lopers deel te nemen aan de 4 mijl of de halve marathon Zwolle. Dit hebben we in 2011 op 18 juni gedaan, in 2012 op 9 juni 2012, 8 juni 2013, 14 juni 2014, 13 juni 2015 en 11 juni 2016 wederom.

Het bestuur van Time for Heroes bestaat uit:

Marcel Bollema (vader Maik) -> Bestuurslid
Arjan van der Vlis -> Secretaris
Martin Leijen -> Voorzitter en penningmeester

Team TFH:

Alle evenementen plus alles wat bij TFH komt kijken wordt georganiseerd en geregeld door Team TFH. Dit team bestaat uit:

– Chantal van Wamel (TFH eventmanager)
– Jozine Korpershoek-Westerhuis TFH (supportteam manager)
– Arjan van der Vlis en Martin Leijen

Change this in Theme Options
Change this in Theme Options